Exhibition in Galleria Ruutikellari, Hamina, Finland

Emma Ivane, Unelma

1.7.-26.7.2020

Roopertinkatu 11, 49400 Hamina

Näyttely avoinna ke-pe klo 10-18 ja la-su klo 10-16. 

Emma Ivane on helsinkiläinen kuvataiteilija. Hänen gallerianäyttelynsä oli osa maailman suurinta nykytaiteen tapahtumaa Miami Art Weekiä 2019 Yhdysvalloissa ja hänen teoksiaan on myyty taiteen keräilijöille New Yorkissa.

Emman teoksia on julkaistu laajasti medioissa mukaan lukien Iso-Britannian House & Garden -lehti, YLE, Kauppalehti Optio, Aamulehti, Turun Sanomat, Trendi -lehti, Kodin kuvalehti ja Me Naiset. Ruutikellari on Emmalle erityinen näyttelypaikka siksi, että Emman isoisän, arkkitehti Eelis Iivanaisen tauluja on aikoinaan ollut samassa galleriassa esillä. Eelis opetti maalausta ja piirtämistä Emmalle 5 vuotiaasta lähtien.
Emma teokset ovat abstrakteja maalauksia, jotka vangitsevat katsojan tutkimaan niiden loputtomia yksityiskohtia. Teokset muuttuvat valon värin ja suunnan mukaan, jolloin metalliyksityiskohdat syttyvät, sammuvat tai vaihtavat sävyään.


Tekniikka: sekatekniikka pellavakankaalla.

Näyttely on osa taidepolkua, johon kuuluvat Tove Janssonin seinämaalaukset, Oiva Toikan lasilinnut sekä Jukka Rintalan iltapukunäyttely.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *